torstai 15. marraskuuta 2012

Life happens! And I love happening

Tänään menin ystäväni Bellan kanssa tänään Ideaparkkiin katsastamaan kaupat ja tietenkin, ainakin minun päämääräni oli New Yorkerin avajaiset!!!! (<3)

Mutkitta perille ei tietenkään päästy, vaan lähdettyäni koulusta kävelin Lempäälän Big Cityyn odottelemaan bussiajokaveisiminut tähän hullunhauskaan ostoskeskukseen. Katsoin että "noh tässähän on aikaa" ja menin hakemaan viereisestä lähetyskahvila olohuoneesta kahvin mukaan, mutta jäinkin suustani kiinni myyjän kanssa. En voinut keskeyttää somaa vanhahkoa naista, vaan kuuntelin ja hymyilin, toivoen, ettei bussi kerkeäisi lähteä. Kun vihdoin saan tilaisuuden livistää ja juoksen ulos, bussi lähtee ajamaan aivan nenäni edestä! Juoksen sen vierellä ja lyön muutaman kerran bussin sivuun (niinkun kaikissajenkkileffoissa :D). Ei PRKL pysähdy... Voi PERKELE kiroan. Sitten pyydän ääneen anteeksi yleisesti koko maailmalta. Saan hieman huvittuneita katseita joten en jaksa masentua vaan alan pikkuhiljaa päristä kahvin voimin. Päätän lähteä kävelemään Ideparkkiin. Tajuan kuitenkin että matka on noin 10km ja aikaa 30min olla perillä. Tosiaan, minulla ei ollut puhelinta, että voisin ilmoittaa Bellalle myöhästyväni "hieman". Päätän että no pakko odottaa seuraavaa mahdollista bussia, mutta tässä samallahan voin vaikka liftata. Nostan peukun pystyyn, aluksi hieman ujosti, mutta kohta huomaan kaiken sen hauskuuden kun voin jo kauempaa puhua itselleni "tuommonen super perhe-auto, varmaan kauhee kiire lapset huutaa takapenkillä pissaa ja ruokaa" Kun auto tulee kohdalle niin näinhän se menikin:D nainen kuskin paikalla katsoo minua ja peukkuani ilmeellä joka sanoo "En todellakaan kerkeä ottamaan SINUA kyytiin!". Jatkan mukavaa "leikkiäni" ja saan ihmisiltä jos jonkinlaisia käsimerkkejä, tulkitsen suurimmanosan "sori.."tai "käännyn seuraavasta". Vihdoin huomaan auton jossa on toinen ajovalo palanut ja sisältä pilkottaa räikeän oranssi väri.. työmiehenhaalarit! Mies pysähtyy kohdalleni ja selitän hänelle nopeasti tilanteeni ja hän lupaa heittää minut Ideaparkkiin! JES! Juttelemme niitänäitä ja erittäin mielenkiintoisiakin aiheita taloudesta, ihmisistä, perheestä yms. Autossa soi letkeä räpähtävä musiikki ja olotila on mitä rennoin!
hyville ihmisille tapahtuu hyviä asioita ja se on karma ja laki on ja pysyy!
Kiitos elämä! Kiitoooos!

Kaunasissa kokeilin maailman ihaninta talvitakkia, jota en kuitenkaan ostanut korkean hinnan takia, nyt kun näin sen saman takin (samalla hintalapulla) uskoin sen olevan destiny ja se oli pakko ostaa. No syön vaikka paskaa loppukuuun, mutta en palele!!!! Bella osti silkkimekon joka maksoi ihan vitust! huhhuh.. Nyt ei passaa enään ikinä ostaa mitään kummankaan..


1 kommentti:

  1. Heti aamulla kun heräsin kävelin vessaan mutta matkalla pysähdyin hipelöimään silkkiunelmaa... matkalla vessasta pysähdyin taas hipelöimään silkkiunelmaa. Tuli todettua ettei mennyt rahat hukkaan!

    VastaaPoista