keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Yksi ajatus täyttää äärettömyyden

Dinosaurukset ovat ihmisen keksimiä ja uskomme vakaasti että ne ovat olleet olemassa
Enkelit ovat ihmisen keksimiä, miksi emme usko niiden olemassa oloon yhtä vakaasti?

Miksi ihmisellä on todella kova tarve kieltää totuus?
Halutaan uskoa että ensin oli dinosaurukset ja sitten tuli jääkausi ja sitten tuli ihminen jnejne.
Niin varmaan olikin, mutta entä sitten? Miten se vaikuttaa tähän hetkeen yhtään millään tavalla?
Evoluution kehitys huomataan vasta jälkeenpäin, ihan samoin kuin aikakausien vaihtuminen, valtavirran musiikki ilmiöiden ihmeellisyys, lapsuuden vaikutus nykyhetkeen ymsyms. Mikä kumma totuuden puolustautumiskeino tämä on, että ei voida huomata sitä mitä nyt on. En tarkoita sitä että alkaisit listaamaan työtä, perhettä, autoa, taloa, koiraa, lapsia jne. Tarkoitan sitä mitä sinulla on juuri nyt tällä sekunnilla kun luet tätä. Mitä on sisälläsi. Mitä on tämä kummallinen voima sisälläsi, suuri energia jota et itsekään tiedosta, ajattele mihin pystyisit jos voisit kohdistaa tämän energian vain yhteen asiaan?
Jos et ymmärtänyt niin otetaampas esimerkki vaikkapa elementistä tuli. Mikäli tulella on mahdollisuus levetä laajemmalle alueelle, se tekee sen nopeasti, eikä polta yhtä kohtaa niin voimakkaasti laajetessaan, kuin taas jos tuli on rajattu todella pienelle alueelle ja sillä on kaikki tarpeellinen palaakseen, se polttaa kaiken tästä rajatusta alueesta, koska kaikki sen energia on keskittynyt siihen eikä se ole päässyt leviämään.
Eli, siinä että ihminen pystyisi "ihmeisiin" ei ole mitään "yliluonnollista".
Se, että Jeesus teki ihmeellisiä tekoja, ei tee hänestä yhtään vähemmän uskottavaa ihmistä kuin Hitler. 
Jeesus oli Jumalan poika, lapsi. Sinä olet aikuinen lapsi, sinä olet Jumalan lapsi, sinä olet se Jumala joka ohjaa sisäistä lastasi. 
Sinussa on se voima.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti