tiistai 25. joulukuuta 2012

Mutta jos haluat, voin talven jälkeen tulla sua vastaan.

Mitä tarkoittaa kun sanotaan, minulta on viety kaikki? Suurin osa ihmisistä käsittää sen niin, että olisivat menettäneet jotain todella suurta ja paljon. Se ei kuitenkaan mene niin..
Kaikki voi olla hyvinkin pientä, ehkä jopa näkymätöntä. Onko sitten fiksua antaa jollekin mahdollisuus viedä sinulta kaikki? Mikä on hyötysuhde kun oletetaan, että tämä joku tulee kuitenkin viemään sinulta kaiken. Hän myös antaa paljon, mutta lopulta ollaan taas lähtöpisteessä. Moni kutsuu tätä ihmissuhde oravanpyöräksi ja vieläpä negatiiviseen sävyyn. Ei se ei ole sitä. Kuinka laimealta se kuulostaakaan, mutta jokaisen menetyksen jälkeen nouset vahvempana luomaan kaikkea uudelleen.
Suurin ongelma tuleekin tässä: Ketä kohtaan saat tuntea ja mitä?
Joskus uskoin, että tunteettomuus veisi minut pitkälle. Juoksin sokeana kätkien pahan ja hyvän olon, kohti jotain. Sitten jokin heräsi minussa ja ymmärsin, että tunteeni olivat osa minua. Minulla on lupa olla dramaattinen, surullinen, iloinen, vihainen, loukkaantunut... Yhtäkkiä kaikki tunteeni pursusivat minusta ja olin niiden vallassa kuin kala akvaariossa. Sinkoilin edes takaisin, uin ylös saadakaseni ruokaa, tönin muita kaloja, mutta kuitenkin.. kun näin jotain potentiaalista, piilouduin vain puunrunkoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti