lauantai 13. lokakuuta 2012

Sillon elää viisaasti, kun ottaa hitaasti

Aamulla herätessä ensimmäinen ajatus on "olin viime-elämässä rotta"..seuraava on "Mun oman todellisuuden taju on aika häiriintynyt".. sitten "voi vittu mulla ei ole aamukahviin maitoa".hetken köllöttelyn jälkeen oli asiat laitettava tärkeysjärjestykseen ja tärkeintähän nyt olisi saada sitä kahvia ja pirun nopeaa! Ensimmäisenä heitän kaikki laukut lattialle, jos sattuisin löytämään hilusia jotka olisivat vahingossa tippuneet pohjalle.."50cent, JES" sitten kaikki pullot messiin ja menox! Löydän vielä puolikkaan 1,5l coca-cola pullon ja mietin että saisikohan tästä panttia, kun tuo etiketti on vielä ihan ehyt..."pienen" pohdiskelu jumituksen jälkeen lähden viimein matkaan. Matkalla yllätyn itsekin kuinka nopeasti pääsin ulos neljän seinän sisältä kahvihimoissani, mutta ajatukseni keskeyttää kaksi (yliopisto?)opiskelijaa takanani, jotka keskustelevat kovaan ääneen gradun kirjoittamisesta ja siitä miten numerogia on hölynpölyä...arrgghhh! "Jee kauppa! eikä tarvinnut oveakaan avata itse whuhuu nyt pyyhkii hyvin" käännös vasempaan kohti pullonpalautus automaattia jossa vilkkuu punainen valo 
'Vasen puristin täynnä
ota yhteys henkilökuntaan' 
Noniin.. Tämä on ihan niinkuin jostain suomileffasta jossa päähenkilöllä ei mene kovin hyvin..nauran itselleni ja mielikuvalle hetken ja menen kaupan puolelle "hei tuo pullonpalautus kone sanoo jotain"..
Rupean lueskelemaan ajankuluksi ilmoituksia seinässä.. hmm..'myydään appelsiinipuu' ja kuva huoneen kokoisesta puusta.. no olis kyllä omaperäistä, mutta eii.. 'kadonnut pyörä' jaajaa, munkin pyörä varastettiin, täällähän on liikkunut joku rikosaalto oikein.. kauniit ajatukset keskeyttää viinalta haiseva vanhempi mieshenkilö, joka on näköjään samoilla asioilla. Myyjä tulee laittamaan konetta, vihdoin!
Nyt on tullut aika päästä lemppari vaiheeseeni, eli siihen kun masiinaan tungetaan apinanraivolla tavaraa sisään.Ja siitä lähtee armotonta kyytiä 'pulloo,tölkkii,pulloo,tölkkii,pulloo,tölkkii'. Tunnen selässäni pistävän katseen viinalta haisevalta mieshenkilöltä ihan kuin hän ajattelisi "vitun amatööri koita nyt tunkee sitä settiä sinne vähän tiuhempaan tahtiin." Kylmä hiki puskee otsalla kun alan punnitsemaan kehtaanko työntää tuon puolikkaan pullon tuonne. Ajattelen että no vittuako tässä, tästähän on selvästyi askarreltu koiralle vesikuppi!..Kone ei ota pulloa monen yrityksen jälkeen ja ainoa ajatus on "voi vittu" ja pullo lentää roskiin.
Nyt saan painaa nappia.. whuhuu yli yli kaksi euroa jeij!
Vihdoin kaupassa! Päässä nopea rahojen yhteenlaskeminen...2,65e, noniiin ainakin sitä maitoa ja mitäs muuta. Appelsiini, ai saatana nää on isoja. Kaivan laatikosta pienimmän ja levyimmän niin että kokoajan saan maata lattialla keräämässä tippuneita yksilöitä. Nuo kaksi tyttöä jotka veivät omat ajatukseni matkalla katsovat minua pitkään ja keräävät omia herkkusalaatti aineksiaan, tietenkin.. suosien luomua! Oikeasti hyvä juttu, mutta siinä tilassa, niissä kahvin vierotusoireissa se kuulosti vain vitun ärsyttävältä "me ollaan maailman parhaita ihmisiä keskustelulta". Punnitsen tuon yhden appelsiinin, 0,51e no huhhuh markoissa se tekisi jo toista markkaa, palaan eilisiin keskusteluihin mielessäni siitä kuinka ihmiset eivät huomaa euron tuomaa kusetusta, sitten alan miettimään Timo Soinia..hmm..Jee olen päässyt maitohyllylle. Laktoosittomat maksaa todella paljon, noo mikäs tässä lomalla piereskellessä. Täysmaitoa siiis ja sivusilmällä ja korvilla kuulen tyttöjen taas lähestyvän "hei laktoositonta maitooooo" "joo siis otetaan tätä eilaaaaa" jeee nyt äkkiä vittuun täältääää! Karkkihylly oivoivoi nyt on paha, koska automaatilla alkoi tekemään mieli coca-cola zeroa tölkistä ja nyt olisi valittava, suklaa tai cola.. Päädyn colaan ja päätämpä vielä, että saan juoda sen vasta kun olen siivonnut. Zero on loppu voi perse. Kun olen nyt päättänyt päätyä tähän limsaan niin otetaan sitten korvaavana perus colaa, jossa on sokeria enemmän kun sairaita afrikassa. Noin! Ja kassajono jumittaa jonkun kortti ei pelitä, no lueskelempa tässä näitä otsikoita..
'Vanhus ei saanut hoitoa' luen sen kolme kertaa enkä siltikään sisäistä sitä. Sitten tulee todellinen blackout ja huomaan olevani kassalla ojentamassa pullokuittia ja kolikoita. Myyjän ilme on ymmärtäväinen ja sekin rupeaa vituttamaan ihan älyttömästi. "Joo en tarvi kuittia kiitos". Äkkiä kamat kasaan ja ulos! huhhuh, nyt ollaan jo paremmalla puolella ja kohta tulee sitä kahvia! Miksi en laittanut niitä kahveja tippumaan ennenkun lähdin niin olisi valmiina kun pääsen kotiin, voi paska! No ei siinä kauaa mene Laura älä nyt viitsi ruveta tuostakin vääntämään paskaa.. jep puhun itselleni! Puolessa välissä matkaa kuulen jonkun ajavan autolla todella kovaa takanani. Pian se on jo kohdalla ja tekee äkkijarrutuksen kohdallani ja pysähtyy vähänmatkan päähän. Musta matala auto, jossa on takalasissa pääkallo.. wtf...Kyydistä nousee naishenkilö ja hän katsoo minua kävelen vain säikähtäneenä ohi ja haluan äkkiä kotiin. Kuulen kun auto lähtee liikkeelle ja kohta huomaan sivusilmällä sen ajavan vierelläni hitaasti. Nauran yksin, koska ei keskellä päivää Nekalassa mikään musta auto seuraa ketään hei c'mooon! :D
Käännyn kotiovelle ja kuulen kun auto kaasuttaa täysiä pois, huhhuh, selvisin. Nyt vain rappuset ylös ja kahvia tulille! Keittiössä hymyilyttää niin kauan kunnes huomaan että eeeeeeei kahvi on lopussa!!  Täksi päivää vielä riittää, mutta entäs huominen ja nyt kun on tuota maitoakin..No se on huomisen murhe! Kahvit keittyivät nopeasti ja loppu sujui oikein hyvän kaavan mukaan, tässä nyt toista kuppia naamariin kumoamassa ja feels so good!
Nyt voisin palata noihin aamuisiin ajatuksiin rotta-elämästä ja häiriintyneestä minästä!
Ei täs muuta! :)

Tänään olisi ohjelmassa vielä todellakin se siivous, että saisi sitä colaa joskus tuolta kaapista maistella... :p
Ja illalla kaverin luokse viettämään tyttöporukalla tyttöjen iltamointia hyvän ruuan merkeissä!
ps. ostakaa mulle kameraaaaa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti