maanantai 29. lokakuuta 2012

there is no destiny or coincidence . it's only things you wanna to happen

kaunasin kuluneet kirjoitukset
Muuttaminen on aina yhtä kamalaa. 
Todella paljon muistoja sisältyy tähän pieneen lokeroon. Menneestä irtipäästäminen on vaikeinta.
Täytyy kuitenkin muistaa että tämä on vain minun oma valinta jossa piilee mahdollisuus.En usko että tekisin tätä jos se ei olisi oikein...

Tänään koulussa paljastin itseni. Nimittäin saatoin traumatisoida nuoren miehenalun mielen. Minulla oli niin kova pissahätä, että en malttanut odottaa naistenvessan vapautumista ja päätin käydä miesten WC:ssä. Pyöräytin oven lukkoon ja istuin pöntölle, lauloin joulumaata ja pian ovi aukeaa ja vaistomaisesti kiljun kuten naisen kuuluukin.. :D Oven avannut poika helahtaa tulipunaiseksi ja lyö oven nopeaa kiinni..Noin tuli taas nolattua itsensä hienosti, mutta nyt toivon että poika ei ole häpeissään, koska hänellä ei ole mitään syytä hävetä! 
Taidan viedä hänelle rasiallisen konvehteja ja pyytää anteeksi.. hmmm..

Ja nyt asiasta kukkaruukuun. Olenko mä sittenkin vain narsistinen paska, joka kaipaa huomiota ja ihailua. Toteuttaen omia alitajuisia mielihyvää tuottavia visioita välittämättä ollenkaan miltä jostain toisesta tuntuu. Toisaalta ei ole minun ongelma jos joku ihminen ymmärtää kaiken väärin tai on muutenvain mielipuolinen.

Muuttohelvetti jatkukoon....


'










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti